Recent Posts

vineri, 18 octombrie 2013

Speaker, speech, speaking


     Time to freak out!!! Inca nu imi vine sa cred ca peste doua zile voi vorbi in fata a mai mult de 50 de persoane. Imi vine sa fug si sa ma ascund undeva (#panic, #idiot).
      Ok, inspira, expira! Workshopul sustinut de mine este despre ce stiu eu sa fac mai bine: adica despre accesorii si cum sa le purtam ca sa fim o aparitie spectaculoasa. So, voi incepe cu accesorizarea in functie de forma fetei si de fizionomie, dupa care voi trece la croieli, decolteuri si tipurile de coliere potrivite, apoi continui cu accesorizarea unei tinute full casual, office si de seara, cu demonstratie live pe diverse articole de imbracaminte. Cum nu vrem ca bijuteriile noastre sa isi piarda din stralucire si sa se strice, voi vorbi despre intretinerea lor, metode de curatare si pastrare. Iar in final, trec in revista tendintele toamna-iarna 2013 in materie de accesorii. Toate astea vor fi insotite de tips&tricks si de situatii amuzante, ca sa nu ne plictisim.
    Asa ca, daca va place subiectul si mai ales de mine (#smile) va invit sa veniti duminica, incepand cu ora 17.45 la Palatul Copiilor. Vom petrece doua ore interesante, zic eu, iar la final voi trage la sort castigatoarea unui colier Veronique's Boutique si voi imparti vouchere cu reduceri de 30% pe care le puteti folosi pentru a va improspata accesoriile sau sa le faceti cadou. Pretul unui bilet este de 35 lei.
     Pagina evenimentului este aceasta: Trendy-Expo. Aici gasiti programul complet si alte detalii legate de speakeri. 


Wish me luck si ne vedem acolo :)

0 comentarii: