Recent Posts

joi, 16 mai 2013

Floarea de par




     Dupa cum spuneam in postarea precedenta, voi incepe sa scriu cateva articole utile pentru viitoarele mirese. Si ce este mai important pentru o mireasa, decat ca ea sa fie cea mai frumoasa in ziua nuntii? Prin urmare, dupa ce ti-ai ales rochia perfecta, trebuie sa te gandesti la accesorii si la coafura. Sfatul meu este sa alegi o coafura lejera, nu un coc elaborat care sa iti dea emotii in momentul in care te privesti in oglinda si vezi ca ti-a iesit o suvita. Alege floarea de par in functie de coafura si mergi cu ea la salon. Roag-o pe coafeza sa tii-o prinda, cu siguranta are mai multa experienta in a o fixa cat mai bine. Recomand ca floarea sa fie in aceeasi nuanta cu rochia, insa domnisoarele mai curajoase pot purta si un accesoriu colorat. De asemenea, evita florile de plastic, caci cu siguranta vor arata de plastic. Mergi pe una naturala sau din material textil, matase de preferat.
     Daca alegi sa porti o floare de par Veronique's Boutique, atunci trebuie sa stii ca florile sunt realizate pe comanda, dupa o discutie in prealabil, in asa fel incat aceasta sa ti se potriveasca perfect.  Comanda din timp accesoriile, este mai bine sa le detii cu cateva luni inainte decat sa fii inebunita de emotii in ultimele saptamani.
     Daca aveti intrebari referitoare la orice alt aspect legat de o nunta imi puteti scrie oricand. O sa va raspund cu mult drag si din propria experienta.

Pana data viitoare, va doresc o zi minunata!

5 comentarii:

amenajari interioare spunea...

Un articol deosebit!

Veronica Sticlaru spunea...

Multumesc, vor mai fi si altele pe aceasta tema

Carmen spunea...

O sa te urmaresc cu interes :)

cantare electronice spunea...

De abia astept sa mai postezi! Foarte frumos!

carucioare copii spunea...

Superba floarea! Mult succes in continuare!