Recent Posts

miercuri, 11 aprilie 2012

Gossip Tree

Astazi vreau sa va dau o veste mi-nu-na-ta:
De o saptamana deja gasiti produsele Veronique`s Boutique si in Sibiu la unul din cele mai frumoase magazine pe care le-am vazut: Gossip Tree. Magazinul este situat pe Strada Turnului la numarul 2 si este un magazin concept de haine și accesorii unicat, create de tineri designeri români. Dupa cum spune Teodora, detinatoarea acestui taram fermecat "Gossip Tree prezintă un concept unic în Sibiu și este printre puținele magazine de acest gen din țară. De ce este unic? În Gossip Tree atmosfera nu este cea a unui magazin obișnuit, ci mai degrabă unui locușor desprins parcă din țara minunilor, unde decorul te îndeamnă la poveşti sub copacul care a crescut chiar lângă intrare.
Peste 30 de designeri s-au adunat din toate colţurile ţării pentru ca Gossip Tree să devina realitate. De la rochiţe, fustiţe, gentuţe, bluziţe, cercei, brăţări, coliere şi multe altele - fiecare lucruşor este unic şi are o poveste de spus.
Acestea fiind spuse, vă aşteptăm la o bârfă sub copacul fermecat, să ducem povestea mai departe..."


 Cateva poze cu interiorul magazinului

Coliere ce au luat drumul Sibiului 
 

Un tutu ce se pare ca a fost foarte apreciat in randul clientelor magazinului

 And lovely Teodora

Asa ca, daca sunteti prin Sibiu sau in apropiere, este un must sa treceti pe acolo :)




1 comentarii:

Teodora Birsan spunea...

Ma bucur tare mult pentru acest articol, este mi-nu-nat :D si ma bucur ca lucrurile minunate pe care le faci au ajuns si la Sibiu ca sa se poata bucura si lumea de aici de ele. Te pup, si te astept la o barfa sub copacul, minunat si el ! :) Semnat, (si iti multumesc) , lovely Teodora.