Recent Posts

duminică, 25 iulie 2010

Veronique`s Boutique at Atelier Aiurea

Hello! Stiu ca nu am mai scris de mult, insa saptamanile astea am fost foarte ocupata: fac practica intr-o banca si sunt foarte prinsa cu chestia asta (pentru cei care nu stiau sunt la Finante-Banci ). De aproape o luna, produsele mele au ajuns la Atelier Aiurea, un boutique foarte sic unde puteti gasi hainute vintage si produse handmade atent selectionate. Fetele de acolo va intampina cu muzica buna si prajiturile si va ajuta sa va alegeti o tinuta aiuristica care sa va puna cel mai bine in evidenta. Magazinul il puteti vizita la adresa Str. Covaci nr 19 (colt cu Str Sepcari), Bucuresti. PROGRAM: Luni - Joi: 11:00 - 22:00; Vineri - Sambata: 11:00 - 24:00; Duminica: 11:00 - 22:00.


Famous guests :D
Lovely Cristina Ivan
also lovely Cristina Tudor :)

And both of them wearing one of my brooch

And some of my creations


So what do you think?

4 comentarii:

Miki76 - Mihaela Munteanu spunea...

Felicitari si mult, mult succes in tot ceea ce-ti doresti sa realizezi.
Cu drag Mihaela Munteanu.

alexandra gatin spunea...

felicitari! accesoriile tale vintage-inspired sunt superbe :)

Cristina Ivan spunea...

multumim Veronica pentru sustinere, ne bucuram sa iti gazduim creatiile si da, ne plac la nebunie brosele-jabou!!!!! :) te pupam

Veronica Sticlaru spunea...

Multumesc pentru toate comentariile atat de dragute! A fost o placere sa selectez pozele si totusi atat de greu de ales dintre atatea tinute frumoase. :) Mult succes si voua in continuare1 oricum sunteti pe drumul bun! :)