Recent Posts

luni, 14 octombrie 2013

Black Cat


     Hello! Halloweenul se apropie cu pasi repezi. V-ati gandit in ce va costumati? Anul acesta, in topul preferintelor mele se afla pisica neagra. 

     Legenda spune ca in anul 1560, in regiunea Lincolnshire, un tata si fiul sau au fost speriati intr-o noapte fara luna, cand o creatura mica le-a sarit in cale de nicaieri. Aruncand cu pietre in jur, acestia au vazut o pisica neagra ranita, care alerga spre casa unei femei, suspectata ca ar fi vrajitoare . A doua zi, cei doi au intalnit-o pe femeia respectiva pe strada. Aceasta avea vanatai pe fata, un brat bandajat si mergea schiopatand. Din acea zi, in Lincolnshire, toate pisicile negre sunt suspectate ca ar fi vrajitoare. 
     Acest mit persista si in zilele noastre. Unii oameni inca mai cred ca in timpul noptii vrajitoarele se transforma in pisici si umbla noaptea pe strada pentru a urmari comportamentul oamenilor.
     Pentru a alcatui un costum de Halloween iata de ce aveti nevoie:

- un tutu negru, recomandarea mea este "Ballerina". Tutu-ul se face la comanda, pe dimensiunile voastre. Bineintels ca acesta poate fi purtat si in alte costumatii, la ocazii sau petreceri.
- o pereche de urechi de pisica "Lace Cat Ears", le puteti castiga daca participati la Giveaway
- o coada 
- o pereche de manusi negre, lungi
- un body sau un top negru
- pantofi negri
- ruj rosu
- tus negru
     Dupa ce ne-am imbracat si am terminat machiajul clasic, pe varful nasului si pe obraji vom desena mustati cu ajutorul tusului sau a unui creion. Iata aici un tutorial dragut


Ce parere aveti?


0 comentarii: