Recent Posts

marți, 28 mai 2013

Invitatiile de nunta






     Primul pas pe care trebuie sa il faceti in momentul in care ati decis data la care vreti sa va casatoriti este sa alcatuiti lista cu invitati. In functie de numarul acestora veti alege restaurantul unde va avea loc petrecerea. De ce nu trebuie sa alegem restaurantul intai? In primul rand exista restaurante unde se impune un numar minim de invitati, iar in al doilea rand nu ati vrea sa aveti 70 de invitati intr-o sala de 300 de persoane sau 300 de persoane intr-o sala de 100. In primul caz sala ar arata prea goala, iar in al doilea lumea ar fi inghesuita. Dupa ce ati ales restaurantul si biserica la care doriti sa va cununati este cazul sa treceti la urmatorul pas: invitatiile.
     Invitatiile trebuie distribuite cu cel putin 2 luni inainte de eveniment pentru ca cei care doriti sa va fie alaturi sa aiba timp sa isi planifice activitatile. Nu ar trebui nici mai inainte, deoarece lumea are tendinta sa uite de evenimentul vostru. Astfel, daca va hotarati ca invitatiile voastre sa fie mai speciale si realizate manual va trebui sa luati legatura cu persoana care vi le realizeaza cam cu 4-5 luni inainte de eveniment. 
    Daca alegeti invitatiile Veronique's Boutique, atunci trebuie sa stiti ca vom purta o discutie preliminara pentru a ne cunoaste mai bine si a afla cum anume va doriti sa arate invitatiile. Dupa aceasta discutie voi realiza cateva modele si impreuna va veti decide asupra celui care va reprezinta cel mai bine, urmand ca apoi sa finalizez comanda in timpul convenit. 
     Nu alegeti culorile pentru invitatii in functie de designul restaurantului. Invitatiile nu vor fi in cadrul petrecerii si prin urmare nu trebuie sa formeze un tot unitar cu sala. Nu va lasati ingraditi de acest aspect. Invitatiile se pot personaliza in functie de dorintele fiecaruia si dupa cum am mai mentionat mai sus ele trebuie sa va reprezinta si sa va placa voua in primul rand. 
     Foarte important: nu uitati sa treceti un numar de telefon si o data limita pentru confirmare. Insitati, insistati ca lumea sa confirme participarea la eveniment pentru ca va trebui sa dati comanda de un anumit numar de meniuri la restaurant si nu ati vrea nici sa fie in plus si nici in minus. Recomand ca data minima pana la care sa se poata confirma sa fie cu o saptamana inainte de eveniment. In general, tot in ultima saptamana se stabilesc si toate detaliile cu cei de la restaurant.
     Sper ca v-au fost de folos acest mici precizari. Dupa cum spuneam si in postarile anterioare puteti sa imi scrieti oricand la adresa veronica@vboutique.ro pentru intrebari suplimentare.  

0 comentarii: