Recent Posts

miercuri, 5 iunie 2013

Colier "Three rows"



     Desi acum cativa ani nu eram atrasa de colierele mari, statement, in prezent pot spune ca am facut o adevarata obsesie pentru ele. Am o colectie de coliere atat realizate de mine cat si cumparate si de fiecare data incerc sa integrez in tinuta mea si un astfel de colier. 
     Chiar daca urmeaza sa mergi la o intalnire amoroasa, te imbraci pentru a impresiona sau iesi doar la plimbare, un colier statement iti poate transforma tinuta in una glam. Accesoriile stament moderne sunt mari, indraznete si pastreaza elemente din deceniile anterioare. Astazi ne plac accesoriile care incorporeaza stralucirea si glam-ul anilor '30 si '40, si culorile si materialele anilor '60. Dar mai presus de toate, iubim capacitatea acestor accesorii de a intoarce capetele oriunde ne-am afla. 
     Colierul "Three rows" este realizat din margele de sticla si accesorii metalice. Are o lungime de 45 cm. Modelul este unicat si nu mai poate fi reprodus. Este un colier viu si colorat, perfect pentru tinutele vaporoase de vara. Poarta-l cu o rochie all white si sandale cu toc inalt. Il poti achizitiona de aici
      

3 comentarii:

Specialist AdWords spunea...

superb veronique

FabricaDeMargele spunea...

Foarte frumos colierul lucrat.

Cora spunea...

Frapeaza faptul ca e de la jumatate "Three rows", sigur arata foarte interesat la tinuta propusa in post.