Recent Posts

vineri, 5 aprilie 2013

Cercei "Delicate leaves"



     Inca din copilarie am manifestat o atractie stranie fata de tot ce este vechi. In verile pe care le petreceam la bunici, cautam prin pod tot felul de podoabe, obiecte prafuite si de mult uitate prin cotloane. Ma bucuram de fiecare data cand descopeream cate ceva nou si mergeam la bunica sa o intreb cum a ajuns in familie si la ce folosea (in cazul in care nu-mi dadeam seama ce este). Mai tarziu am inteles ca nu eram fascinata de obiectele in sine, ci de povestea lor. Asa a luat nastere si pasiunea mea pentru accesoriile vintage. Desi imi sunt foarte dragi, nu am ramas ancorata in trecut si am incercat sa reinvetez piese clasice transformându-le în ceva nou, original. 
     Astfel am creat si cerceii "Delicate Leaves" care sunt realizati din frunze macramee crosetate de bunica, perle de sticla si accesorii metalice cu aspect antichizat. Ii puteti comanda dand click aici
     In prezent lucrez la o intreaga colectie compusa din piese realizate din macremeuri reconditionate si pietre semipretioase. Mai multe detalii in curand.

Va doresc un weekend mi-nu-nat!

1 comentarii:

Poarta-handmade spunea...

Frumoooooooooooooos!