Recent Posts

miercuri, 25 mai 2011

Licitatie caritabila

Acum cateva zile am aflat povestea unor micuti abandonati, dar crescuti de un suflet mare. Am decis sa ma implic in campania de strangere de fonduri pentru acestia, participand si eu cu cateva produse.
Descriere campanie
"TINERI DESIGNERI PENTRU COPIII DE LA MARCUS
-licitatie caritabila online 25 mai - 1 iunie ora 15

Copiii de la Marcus sunt 11 sufletele de copii uitati de parinti...
Ei traiesc la Manastirea Marcus crescuti fiind de Maica Stareta Serafima.
Maria, Elena, Mihaela,Teodora,Nicoleta, Stefania, Alexandra si Ana, au cam 9 ani; Ilinca si Alexandru- 5 ani si Maria-7 luni.
Sunt protejati in moduri negandite de om, pentru ca locul e sfant. In acelasi timp viata lor depinde de lumea din jurul lor. Crescute de Maica Stareta de la inceputul vietii, au avut norocul sa devina surori si frati ce au o mama. Insa viata inseamna mult mai mult. Supravietuirea lor depinde de mila crestineasca. Cu alte cuvinte de oameni, de noi.
Nevoile lor sunt nevoile noastre, alimente, haine, carti, caldura.
Aceasta licitatie a fost initiata de tinerii designeri pt a o ajuta pe Maica Serafima sa ii creasca asa ca si pana acum : frumosi.
Si pentru ca intre timp am mai aflat de soarta a 8 copii din comuna Corabia, jud. Olt ne-am gandit sa-i ajutam si pe ei, minuni ale vietii!!!
O fetita de 2 ani si 3 luni, crescuta numai de mama (!) va primi si ea carticele, fructe si dulciuri in urma acestei campanii. Chiar si hainute daca cuiva ii prisosesc...
Va invitam pe toti sa participati cu mic cu mare :)
Tinerii designeri pun umar la umar si obiect langa obiect pt a-i ajuta pe Copiii de la Marcus.
Dam startul pe 25 mai unei licitatii de produse donate de designeri si artizani. Toti banii stansi din aceasta licitatie vor fi folositi pt a cumpara alimente si carti pentru copii.
Se porneste de la o suma minima iar fiecare doritor liciteaza obiectul respectiv pana in data de 1 iunie inclusiv, adaugand comentarii la fotografia produsului dorit.
Licitatia se va inchide pe 1 iunie ora 15.00.
"Achizitiile" vor fi expediate pe data de 2-3-5 iunie prin curier rapid pentru cei care nu sunt din Bucuresti (- taxele de expediere vor fi suportate de cumparator) si prin organizatori pentru cei din Bucuresti.
Depinde de voi cat de mult va doriti obiectul respectiv si cat de mult doriti sa ajutati copiii.

Fiecare LEU conteaza."

Acesta este link-ul catre produse Campanie
Asa ca va rog, pe voi, ce cititi acest mesaj, sa licitati sau sa spuneti povestea mai departe. Va multumesc!2 comentarii:

Sanda spunea...

A avut rezultat? Sper ca da. Sunt foarte frumoase! Bafta multa. Sanda.

Veronica Biliboc spunea...

Nu s-a dat colierul cu camee. In rest, se pare ca per total a iesit bine :)