Recent Posts

joi, 11 aprilie 2013

Cercei "Cher Marquise" si V for Vintage     Cerceii "Cher Marquise" sunt realizati din accesorii metalice, perle si margele de sticla. Sunt perfecti pentru o tinuta romantica si o zi de primavara cu mult soare!
     Un post grabit azi, caci mai am mult de munca pentru targul din weekend.  Nu ati uitat de el nu?V for Vintage
Celebrate TEN
targ de cultura vintage si design romanesc
 editia a 10-a
13 – 14 aprilie 2013, 11:00 – 20:00
Sala Dalles (
B-dul Nicolae Balcescu, nr. 18)

In primavara celui de-al 5-lea an de viata, V for Vintage ajunge la editia cu numarul 10.
Numarul cercurilor din Paradisul lui Dante, intruchipare a perfectiunii, se cere celebrat alaturi de prieteni, intr-o editie de neuitat.
Reunim efervescenta celor zece editii intr-o tema de sarbatoare: V for Vintage Celebrate TEN. Celebram impreuna zece editii de vintage autentic si design romanesc! V for Vintage Celebrate TEN are loc in weekendul 13-14 aprilie 2013 in spatiul generos al Salii Dalles (Bd. Nicolae Balcescu, nr. 18).

Va intampinam cu acelasi vintage autentic, va facem cunostinta cu cei mai buni designeri romani de haine,  bijuterii si accesorii si va rasfatam cu bunatati culinare si cosmetice bio. Ca in fiecare an, Molecule F va asteapta cu colectiile tinerilor designeri romani iar zona vintage cu mici comori din cufere de demult. In aceasta editie speciala, fiecare dintre expozantii nostri a pregatit o colectie speciala de sarbatoare.

Creatiile unui numar ales de designeri, intr-o selectie unica si atent gandita, asteapta sa fie probate si luate acasa. Peste 100 de expozanti participa la cea mai mare editie de primavara a targului V for Vintage.

Editia de primavara prezinta o sectiune noua: V for Vintage For Men. Interesati de lumea modei insa ignorati de targurile bucurestene, barbatii pot gasi acum la V for Vintage ceea ce cauta: o zona numai pentru ei (in zona de Lounge, la etajul Salii Dalles).

Intreg etajul  Salii Dalles, alocat zonei de Lounge este miezul petrecerii. Aici intalnesti prieteni vechi si noi, ciocnesti un cocktail sarbatoresc, gusti party treats si iti afisezi tinuta pentru fotografii oficiali ai evenimentului.

Public, expozanti, parteneri si parteneri media sunt invitati alaturi de noi pentru o editie de sarbatoare. Este felul nostru de a va spune: Multumim, fara voi nu am fi reusit!13 – 14 aprilie 2013
Sala Dalles
B-dul Nicolae Balcescu, nr. 18
intrarea 10 RON
dress code:
stralucitor /de sarbatoare


V for VINTAGE is
Laura Calin


Va astept pe toti cu mare drag!

1 comentarii:

Sandra spunea...

F. f. frumosi. Succes la targ!