Recent Posts

miercuri, 2 mai 2012

Veronique`s Boutique si Pas Boutique

Helloo dragilor! vreau sa va dau o noua veste minunata :) Am inceput o noua colaborare cu Pas Boutique , un magazin online magic, care comercializeaza produse destinate balerinelor sau admiratoarelor de balet. Am realizat cateva tutu-uri pentru ei, care acum au ajuns pe site. Le puteti gasi aici: http://www.pasboutique.ro/fuste . Sper sa va placa!


Photo credit Andrei Runcanu
Si o scurta descriere:
"Pas Boutique s-a înființat în 2010 ca o alternativă personalizată și accesibilă pentru magazinele de articole sportive din țară.
Articolele vestimentare marca PB sunt fabricate în atelierul propriu, în România, folosind materiale de cea mai bună calitate. Astfel, produsele sunt practice și versatile și se mulează perfect pe necesitățile outfiturilor de zi cu zi, dar și pe cerințele activităților profesionale de fitness, dans, aerobic, înot, gimnastică și altele.
Încă de la început ne-am propus ca gamele pe care le abordăm să se extindă dinamic și să se dezvolte ținând cont de sugestiile și ideile clienților noștri. Suntem deschiși la propuneri, iar dacă aveți vreo dorință materializabilă din elastan, microfibră sau bumbac elastic, nu ezitați să ne scrieți la magazin@pasboutique.ro !
În scurt timp, însă, proiectul a crescut, iar Magazinul a dat naștere la Atelier Pas Boutique, un spațiu creativ pentru iubitorii de muzică și dans. Am început cu atelierul de balet clasic pentru fetițe și mame, unde acestea pot petrece împreună o oră distractivă. De asemenea, am creat și un curs special pentru adulți: domnișoare care au împlinit deja vârsta de 16 ani, fără a stabili o limită superioară de vârstă.
Ulterior, în paralel cu atelierele de Balet, am inițiat Atelierul de Jazz Dance, adresat tinerilor cu vârste cuprinse între 15 și 35 de ani. Bucurându-ne de sprijinul Teatrului de revistă “Constantin Tănase” din București, Atelierul Jazz Dance a devenit o pepinieră de talente pentru acesta. Atelierul poate oferi o diplomă de atestat participanților care au absolvit cele două module de curs, Teatrul oferindu-le posturi de colaborare pe spectacole."

2 comentarii:

v_tina spunea...

cat de frumoase sunt!

Veronica Sticlaru spunea...

Multumesc :)