Recent Posts

luni, 17 octombrie 2011

Fusta de piele

"Pielea e unul dintre materialele vedeta ale acestei toamne, iar fusta din piele este la randul ei un must have pentru garderoba noastra. Fusta de piele, mai ales daca vei cumpara un model clasic, negru, este foarte usor de integrat in tinute de diferite stiluri: de la tinute sexy, pana la tinute casual sau chiar office.
Daca imbraci fusta pentru o tinuta office, lungimea acesteia e foarte importanta, fusta trebuie sa fie de lungime medie, dresul de culoarea piciorului sau mat, iar inaltimea tocului patofilor nu are trebui sa treaca de sapte-opt centimetri . Daca vrei un look sexy, iar fusta de piele va fi integrata intr-o tinuta de seara, poti purta pantofi cu toc inalt, stilleto, iar dresul poate fi negru transparent.
Top-ul pe care il vei purta poate fi pentru tinutele smart casul, fie o camasa sau o bluza, pe care o poti baga in fusta daca e prea lung, sau un maoiu funky cu aplicatii."
Sursa www.ceimbracazi.ro

Eu am optat pentru piele ecologica, care poate arata la fel de bine ca si cea naturala. Sper ca in curand sa pot sa pozez toate noile produse :)

Pentru comandarea unei fuste de piele va rog sa imi scrieti un e-mail la adresa veronica@vboutique.ro